top of page

Hakkımızda

Biz Kimiz ve Neler Yapıyoruz?

Tinus Technologies 2020 yılında Ankara’da kurulmuştur. Alanında uzman mühendis ve tasarımcı ekibiyle Tinus Technologies, müşterilerine aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır:

Medikal Sonlu Elemanlar Analizi

Mekanik Test ve Validasyon

Tasarım ve Ürün Geliştirme

Kişiye Özel İmplant Tasarımı ve Üretimi

Üç Boyutlu Hızlı Prototipleme ve Biyomodel Üretimi

Üç Boyutlu Tarama ve Çakıştırma Hizmeti

Hakkımızda

Ekibimiz

Ekibimiz
Kaan Yardımcı

Kaan Yardımcı

Kurucu 

Mekanik ve medikal tasarım, sonlu elemanlar analizi, mekanik test ve üç boyutlu yazıcılar konusunda uzmanlığa sahiptir. Lisans öğrenimini ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Kaan; yüksek lisansını biyomekanik alanında, topoloji optimizasyonu esaslı implant tasarımı tez çalışması kapsamında ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nde sürdürmektedir. Lisans mezuniyetinin ardından iki sene medikal sektörde tasarım ve analiz konularında çalıştıktan sonra, 2020 yılında Tinus Technologies şirketini kurmadan önce Türkiye’nin köklü kuruluşlarından ASELSAN’da mekanik tasarım ve analiz mühendisi olarak birçok önemli projede görev almıştır.

Cumhur Ozan Göktürk

Medikal Tasarım ve Analiz Mühendisi

Lisans öğrenimini Çukurova Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında yay aracılığı ile aktif fleksiyon sağlayan Yaylı Diz Ortezi projesinin geliştirilmesinde tasarım, simülasyon ve imalat süreçlerinde görev almıştır. Sonlu elemanlar analizi, teknik resim ve CAD/CAM programları konularında bilgi sahibidir.

Ozan Göktürk
Gözde Uluçay

Gözde Uluçay

Endüstriyel Tasarımcı

Gazi Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünü 2017 yılında bölüm birinciliği ile bitirmiştir. Yüksek lisans eğitimini, yine Gazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde "Endüstriyel Tasarım Süreçlerinde Teknoloji Tabanlı İş Birliği" konusuna yönelik çalışmış olup; 2021 yılında tamamlamıştır. Endüstriyel tasarım alanında iki adet yayınlanmış çalışması bulunmaktadır. 2017 yılından itibaren profesyonel olarak, tasarım ve medikal sonlu elemanlar analizi konusunda çalışmaktadır.

Ozan Alçın

Satış ve Pazarlama Uzmanı

Başkent Üniversitesi Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Bölümü'nü tamamlayan Ozan, sosyal medya ve dijital pazarlama konusunda uzmandır. Çok sayıda ajansın website tasarımlarını yapmış olmanın yanı sıra marka yönetimi, sosyal medya optimizasyonu ve dijital pazarlama konularında uzun süre çalışmıştır.

Ozan Alçın
Berkay Günyaktı

Berkay Günyaktı

Mekanik Tasarım Mühendisi

Lisans öğrenimini Necmettin Erbakan Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, Konstrüksiyon ana bilim dalında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.
Lisans eğitimi boyunca, 'Üç Kademeli Dişli Kutusu ve Sonlu Elemanlar Analizi' konusunda bitirme tezi çalışması yaparak, tasarım ve analiz süreçlerinde aktif olarak yer almıştır. Mekanik tasarım, modern imalat yöntemleri ve yapısal analiz konularında geniş bir bilgi birikimine sahiptir.

Zeynep Aleyna Sarıöz

Makine Mühendisi

Lisans öğrenimini Necmettin Erbakan Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca 'Masaüstü CNC Router Tasarımı ve İmalatı' konusunda bitirme tezi çalışması yapmıştır. Bu çalışma, gelişmiş üretim yöntemleri ve mekanik tasarım konularında derinlemesine bilgi edinmesini sağlamıştır. Tasarım, imalat ve yapısal analiz konularında bilgi sahibidir.

Zeynep Aleyna Sarıöz
Bülent Karslı

Bülent Karslı

Bilgisayar Mühendisi

Kırıkkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra  Bilkent CyberPark'ta Web Uygulamaları Yazılımı üzerine çalışmıştır. Daha sonra ODTÜ Teknokent'te Mobil Uygulama Yazılımı Geliştiricisi olarak çalışma hayatına devam etmiştir. 2024 yılı itibari ile şirketimiz bünyesinde mühendislik, teknik destek ve pazarlama alanlarında aktif olarak çalışmaktadır.

Dr. Nezih Tolga Yardımcı

Teknik Danışman

Dr. Yardımcı, alanında 9 yılı aşkın deneyime sahip optik ve görüntüleme sistemlerinde uzmandır. Optik cihazları ve sistemleri üzerindeki çalışmaları, uluslararası dergilerde ve konferans bildirilerinde 60'tan fazla yayınla sonuçlandı. Her üçü de Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında; lisans derecesini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden, yüksek lisans derecesini Michigan Üniversitesi'nden ve doktora derecesini California Los Angeles Üniversitesi'nden aldı. Tolga, Burroughs Wellcome Fund'ın Düzenleyici Bilimde Yenilikler Ödülü, UCLA Doktora Sonrası Araştırmalar için Şansölye Ödülü, UCLA Biyomedikal Yenilik Ödülü ve Optik ve Fotonikte SPIE Bursu dahil olmak üzere birçok prestijli ödül aldı.

Tolga Yardımcı
Onur Kocadal

Doç. Dr. Onur Kocadal

Tıbbi Danışman

Doç. Dr. Onur Kocadal 1981 yılında Adana ’da doğdu. Lise eğitimini Mersin Fen Lisesinde gerçekleştirdi.

 

2006 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde tıp eğitimini, 2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında ihtisas eğitimini tamamladı. Uzmanlık tezi ‘Total diz artroplastisi uygulanan hastalarda pedobarografik değerlendirme’ dir

 

2013-2017 tarihleri arasında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde çalıştı.

 

2017 yılında Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği (TUSYAD) tarafından verilen yurtdışı araştırmacı bursunu kazanarak İsviçre Zürih Universitätsklinik Balgrist’ te klinik fellow olarak çalıştı.

 

2018 yılından bu yana Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

 

2018 yılında Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK) Board sertifikası sahibi olan Dr. Onur Kocadal 2019 yılında Yeditepe Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında Doçentlik ünvanı almıştır.

 

Doç. Dr. Onur Kocadal’ ın  başta üç boyutlu modelleme ve sonlu elemanlar analizi ile ilgili olmak üzere  çok sayıda  uluslararası bilimsel makalesi ve yurtdışı toplantılarda sunulmuş bildirileri bulunmaktadır.

Referanslarımız

Referanslarımız

Sonlu Elemanlar

Uzm. Dt. Hilal TARKAN

Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi - Ortodonti Anabilim Dalı

“Ortodonti uzmanlık tezim için pandemi nedeniyle klinikte kısıtlı hasta kabul ettiğimiz dönemde klinik çalışma yapmamız mümkün olmadığı için sonlu elemanlar metodunu tercih etmiştik. Çalışmaya başlarken maalesef benim ve danışmanımın bu konuda önceden yapılmış bir çalışmamız veya tecrübemiz yoktu. Yine de bir fikrimiz var neden olmasın diyerek çalışmayı hayata geçirmeye karar verdik. Başka bir hocamın referansıyla Tinus Technologies ile irtibata geçtim. Çalışmam için hazırladığım karakalem çizimleri ve çalışmanın özetini kendileriyle paylaştım. Kendileri çalışmayı oldukça kısa bir sürede (baştan sona 3 haftada) tamamladığı gibi anlamadığım bütün detayları sabırla açıklayıp gün saat fark etmeden sorularımı yanıtladı. Bu çabaların sonunda tez çalışmam tam planladığım gibi oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” 

 

bottom of page